Recept voor 4pers: 1 pakje De Hobbit lupineworst (in stukjes), 1 grote ui (fijngesnipperd), 1 teentje look (geperst), 1 stukje gember van 3 cm (fijngesneden), 400 ml kokosroom, 1 kl curry, ½ kl kaneel, ½ kl kurkuma ½ kl komijn, ½ kl koriander, peper en zout, 2 kl De Hobbit groentebouillon, 1 kl rode currypasta, 2 wortelen (fijngesneden), 1 courgette (in blokjes), 1 stengel selder (fijngesneden), 1 pakje rijstnoedels naar keuze
Stoof de ui in een diepe pot in olijfolie. Voeg na enkele minuten de gember, look en kruiden. Roerbak 1 minuut mee. Voeg dan de overige groenten en de kokosroom toe. Laat 15 min op een zacht vuurtje sudderen. Kook ondertussen de rijstnoedels en bak de stukjes lupineworst in een beetje olijfolie. Serveertip: Dien de curry op met de rijstnoedels, de lupineworst, partjes limoen en verse koriander.