Groentesaté met Frankfurter Knacker, rodekoolsalade en bulgur

20min Gebruikte producten: Frankfurter Knacker
Ingredienten

vegan, glutenvrij voor 4 personen Voor de rodekoolsalade: 1 el sesamzaadjes, ½ rode kool (fijngesneden), 2 el geroosterde sesamolie, sap van ½ citroen, sap van ½ sinaasappel (of mandarijn), peper en zout, 1 el ahornsiroop Voor de bulgur: bulgur voor 4 personen, peper en zout Voor de satés: 1 pakje De Hobbit Frankfurter Knacker, 4 satéstokjes, ½ courgette (in dikke schijfjes), ½ aubergine (in dikke schijfjes), ½ rode peper (in dunne schijfjes), ½ bakje champignons (gehalveerd), 1 teentje look (geperst), olijfolie, peper en zout, 1 citroen (in partjes),

Gebruik

Meng alle ingrediënten voor de rodekoolsalade. Kook de bulgur en kruid met peper en zout. Prik afwisselend een stukje worst, courgette, aubergine, champignon en rode peper op een stokje. Meng de olijfolie met de look en bestrijk de satés hiermee. Grill de satés in een grillpan. Breng op smaak met peper en zout. Dien op met de rodekoolsalade, de bulgur en enkele partjes citroen.

Bekijk ons assortiment