Tortilla’s met Mexicaanse salade en zure room

20min Gebruikte producten: Rode Bonen - Milde Chili
Ingredienten

4 kleine tortilla wraps, 50 g rucola of ander bladgroen, 1blik rode bonen (gespoeld en uitgelekt), 1 avocado, 1 klein blikje mais, 1 kleine rode ui (in fijne ringen) optioneel: een rode chilipeper (fijn gesneden) 1 pakje Hobbit Rode Bonen Chili Broodbeleg verse koriander, 1 limoen voor de zure room: 100 ml. plantaardige, ongezoete yoghurt, limoensap of citroensap (hoeveelheid naar smaak), peper en zout

Gebruik

Maak eerst de zure room: meng de plantaardige, ongesuikerde yoghurt met limoen/citroensap, peper en zout. Bak de tortilla’s kort aan in een pan, tot wanneer ze goudbruine patronen krijgen, maar wel nog zacht zijn. Vul elke tortilla met een handvol rucola en bedek deze met een drietal eetlepels rode bonen. Snijd de avocado in plakjes, en verdeel deze over de tortilla’s. Voeg een lepel mais toe, wat rode ui en (optioneel) wat fijngesneden rode chili. Werk af met de Hobbit Rode Bonen Chili dip, vegan zure room, limoensap en koriander.

Bekijk ons assortiment