Haverpannenkoekjes met gebakken champignons en natto

20min Gebruikte producten: NattoLupine natto
Ingredienten

Voor ca. 14 kleine pannenkoeken: 2 koppen licht speltmeel, 1 kop fijne havervlokken, 2 koppen sojamelk, 1 el maïzena, 1 el (maiskiem)olie, ½ kl zeezout, 2 el sesamzaadjes,1 el rijststroop Voor de gebakken champignons: 2 el olijfolie, 1 bakje champignons (in fijne plakjes), 1 kl kruidenzout, 1 teentje look (fijngesnipperd), 2 el bieslook (fijngesnipperd), ¼ kl gemalen zwarte peper, 3 el De Hobbit natto (of lupine natto)

Gebruik

Doe alle ingrediënten in een mengkom. Mix tot een consistent beslag. Verhit wat olie in een pan op een middelhoog vuur. Schep met een kleine soeplepel 3 rondjes deeg in de pan, zodat je 3 pannenkoekjes hebt. Bak aan beide kanten mooi uit. Stoof de champignons in wat olie op een middelhoog vuur. Voeg het kruidenzout en de look toe. Laat de champignons mooi karamelliseren. Voeg dan de overige ingrediënten toe. Roer nog even om en haal van het vuur. Serveertip: Dien de pannenkoekjes op zoals een toast champignon.

Bekijk ons assortiment