Hempfu scramble

10min Gebruikte producten: Dip AubergineHempfu
Ingredienten

2 pakjes 'Hobbit' hempfu (2 x 200 g), ‘Hobbit’ auberginedip, 200 g champignons, 200 g spinazie, 4 tl sojasaus, 1 tl komijn, 1 tl kurkuma, 1 tl gerookt paprikapoeder, 4 meergranenbroodjes, 1 avocado, peper & zeezout en olijfolie

Gebruik

Snijd de champignons in plakjes en spoel de spinazie. Meng de sojasaus, komijn, kurkuma en paprikapoeder met een paar eetlepels water. Bak de champignons in een grote antikleefpan in wat olijfolie op middelhoog vuur tot wanneer ze goudbruin zijn. Voeg de spinazie toe en laat al roerend slinken. Kruid beiden met peper en zeezout.
Verbrokkel de hempfu met een vork of met je handen. Leg de groenten aan één kant van de pan en voeg de hempfu toe aan de andere kant. Overgiet met het kruidenmengsel en bak onder voortdurend roeren aan.
Proef, en kruid bij met peper, zout, sojasaus en de andere kruiden.
Serveer de tofu scramble met een meergranenbroodje, een kwart avocado per persoon, de warme groenten en de auberginedip.

Bekijk ons assortiment