Burger met lupine pepp en hennepburgers paprika

45min Gebruikte producten: Lupine PeppHennepburger met paprikaLupine Pepp
Ingredienten

Ingrediënten voor 4 burgers 4 burgerbroodjes, 8 kleine Hobbit Hennep-Paprika burgers, 1 kwart komkommer, 2 tomaten, 1 potje Hobbit Lupine Pepp broodbeleg, bladgroen naar keuze (veldsla, jonge spinazie, postelein,..), scheutjes (prei, luzerne, radijs,..) Voor de zoete aardappel frietjes: 4 zoete aardappels, olijfolie, peper, zout en kruiden naar keuze (Provençaals, cayenne, paprika,..)

Gebruik

Rooster de burgerbroodjes in de oven. Bak de hennep burgers in een kleine hoeveelheid olie, tot ze krokant en goudbruin gebakken zijn. Snijd de komkommer en de tomaten in schijfjes. Snijd een burgerbroodje open en besmeer de onderste helft rijkelijk met Hobbit Lupine Pepp broodbeleg. Bedek de pittige dip met twee kleine burgers en de groenten (tomaat, sla, komkommer). Werk af met wat scheutjes. Serveer met zoete aardappel frietjes. Hoe maak je de zoete aardappel frietjes? Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de aardappels niet, maar boen ze goed schoon. Snijd ze in dikke parten en wentel ze in een grote hoeveelheid olijfolie. Leg de frietjes op een met bakpapier bedekte bakplaat. Zorg dat er voldoende afstand is tussen de frietjes. Kruid met peper, zout en kruiden naar keuze. Bak ze in het midden van de oven, tot wanneer ze goudbruin en beetgaar zijn. Draai ze eventueel halverwege eens om, na zo’n 10 à 15 minuten. Zo worden beide zijden krokant geroosterd.

Bekijk ons assortiment