Oventomaatjes met natto-kruidenkorst

30min Gebruikte producten: NattoLupine natto
Ingredienten

4 tomaten (gehalveerd), 1 el olijfolie, ¼ kl kruidenzout Voor de kruidenkorst: 1 el peterselie (fijngehakt), 1 el verse basilicum (fijngesnipperd), 1 el oregano (fijngesnipperd), 6 el verkruimelde beschuit, soepstengel of paneermeel, ¼ kl kruidenzout, 1 el olijfolie ⅛ kl gemalen zwarte peper, 2 el De Hobbit natto

Gebruik

Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de tomaten in een ovenschaal. Wrijf ze in met de olijfolie en strooi er het kruidenzout over. Doe alle ingrediënten voor de kruidenkorst in een notenhakkertje of blender en maal fijn tot een pasta. Schep ongeveer 1 el op elk stukje tomaat en duw zachtjes open zodat het gelijkmatig verspreid is. Rooster de tomaten in de oven gedurende 10 à 15 minuten. Dit recept kan ook met Hobbit lupine natto

Bekijk ons assortiment